Verzekering

Zorgeloos fietsen met een ENRA Fietsverzekering

Uw mooie fiets kan gestolen worden. Daar wilt u misschien liever niet aan denken. Toch is het verstandig om een een goede fietsverzekering af te sluiten, zeker wanneer u net uw nieuwe fiets heeft aangeschaft.

Wij bieden u de mogelijkheid om de fiets te verzekeren in onze winkel in Cadzand. Daarvoor werken wij samen met de gerenommeerde verzekeringsmaatschappij ENRA Verzekeringen. De fietsverzekeringen van ENRA biedt betrouwbare fietsverzekeringen voor drie, vier of vijf jaren en zorgt voor een snelle afhandeling bij diefstal en schade.

Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering en een ongevallen-opzittendenverzekering.

Voor e-bikes biedt ENRA een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

U kunt uw premie bereken door hier te klikken.TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  9:00 tot 17:30
Dinsdag:  9:00 tot 17:30
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  9:00 tot 17:30
Vrijdag:  9:00 tot 17:30
Zaterdag:  9:00 tot 17:30
Zondag:  Gesloten
 


Afwijkende dagen
28 december 2022 (Kerstvakantie):   Open
9 januari t/m 21 januari 2023 (Vakantie):   Gesloten


Facebook