Panoramaroute

Als u goed luistert hoort u het ruisen van de zee. De golven rollen voortdurend aan en de meeuwen blijven rondcirkelen en waken over de Zeeuws-Vlaamse kust.


Panoramaroute


De Panoramaroute (33,5 km) voert u langs de kust en door het achterland met schilderachtige dorpjes. Hier ademt u de historie. Dit land bezit ruimte en rust. Dit deel van West Zeeuwsch-Vlaanderen is afwisselend en aantrekkelijk. Hoe boeiend is niet het leven in het oude vissersdorp Breskens; de vissers beschikken nu over een dynamisch visserijcentrum en een moderne vloot. In Groede wordt het oude dorpsgezicht in ere gehouden en herleven in de Slijkstraat de oude ambachten.
Houdt u van mooie landerijen en brede stranden? Deze streek heeft het allemaal. Het zuidelijkste strand van Nederland is maar liefst elf kilometer lang. Laat de wind door u haren waaien en volg de dijk- en duinweggetjes. Deze tocht geeft een interessante blik op de scheepvaart op de Noordzee en de Westerschelde, maar voert ook langs oude kreken en kronkelige weggetjes met knoestige knotwilgen. Een tocht vol verrassingen in het land van zon, zee en strand.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Fietsrouters

Maerlandroute

De Maerlandroute (52 km) verkent het grenslandschap tussen Damme, Sluis, Aardenburg en Maldegem. Vroeger vormde dit gebied een uitgestrekt moeras of "moorland" waaraan de 13e-eeuwse dichter Jacob van Maerlant zijn naam ontleende.

Knooppuntensysteem

Een fietsroutenetwerk bestaat uit genummerde knooppunten.

Zwinroute

Deze tocht (39 km) begint in Cadzand-bad en voert langs de duinen, de botanisch unieke Zwarte Polder, vogelbroedplaatsen en het natuurgebied het Zwin.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  9:00 tot 18:00
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 18:00
Zondag:  10:00 tot 18:00
 

Wij zijn alle dagen open tussen April en November .
Ook met Pasen ,Hemelvaart en Pinksteren.

Afwijkende dagen
27 september t/m 30 september 2021 (vakantie):   Gesloten


Facebook