Klaar voor het nieuwe schooljaar?

Hoewel het nog hoogzomer is, gaan de eerste scholen toch écht weer beginnen. Een periode waarin iedereen altijd weer even in het ritme moet komen en de fiets nog niet geschikt is voor het nieuwe jaar. Wellicht gaat jouw kind wel voor het eerst naar de middelbare school en moet er nog een mand op de fiets worden gezet om de zware tas vol boeken te vervoeren. Ook in het verkeer is het weer wennen aan de drukte op de weg waardoor de veiligheid nog belangrijker is.


Klaar voor het nieuwe schooljaar?


Doe een fietscheck

Misschien nog wel het belangrijkste van allemaal: doe vooraf een onderhoudscheck! Waar let je dan precies op bij een fietscheck?
Werken de remmen goed? Zijn de hoogte van het zadel en het stuur goed afgestemd? Heeft de fiets een werkend voor- én achterlicht? Zitten kratten of manden stevig bevestigd en kan je er veilig mee fietsen? Zijn de banden goed opgepompt? Heeft de fiets een goed werkend slot? Gaat jouw kind op een elektrische fiets naar school? Zorg er dan ook voor dat de accu voldoende is opgeladen.

Zeker zijn dat de fiets weer klaar is voor gebruik? Kom gerust langs dan kijken wij de fiets even na en zorgen we dat alles weer werkt.

Toe aan een nieuwe fiets?

Niet meer tevreden over uw huidige fiets? Dan is het wellicht tijd om te kijken naar een nieuwer model.  Welke fiets is de perfect om elke dag mee naar school te fietsen. Wij helpen u graag de juiste fiets te vinden. Maak verschillende proefritten en laat u adviseren via onze website en in de winkel. U bent van harte welkom.

 

Alvast een kijkje nemen in ons huidige aanbod? Klik dan hier


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  9:00 tot 18:00
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00 Let op: Afwijkende dagen
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 18:00
Zondag:  10:00 tot 18:00

Afwijkende dagen
1 oktober t/m 5 oktober 2023 (Vakantie):   Gesloten
25 oktober 2023 (Gesloten):   Gesloten


Facebook