Bobike One Junior steuntje in de rug voor kinderen

Het nieuwe One Junior zitje van Bobike biedt de stevigheid en het gebruiksgemak dat een kind nodig heeft om mee te rijden op de fiets. Het biedt ondersteuning aan kinderen van 6 tot 10 jaar oud, tot 35 kg.


Bobike One Junior steuntje in de rug voor kinderen


Het gaat om kinderen die oud genoeg zijn om zelfstandig achter op de fiets te zitten maar nog niet helemaal zelfstandig langere afstanden kunnen afleggen, of die nog graag met hun ouders meerijden. De One Junior heeft een modern, elegant en stevig ontwerp dat geschikt is voor een fiets die is uitgerust met een bagagedrager die tot 38 kg kan dragen. De rugsteun is inklapbaar, een uniek kenmerk van Bobike, dat handig is wanneer de fiets in een krappe ruimte gestald moet worden of wanneer je zonder kind fietst.

 

Reflecterende decal voor betere zichtbaarheid op One Junior

Naast de ergonomische vorm is de rugleuning ook voorzien van een reflecterende decal voor een betere zichtbaarheid op de weg. De heupgordel zorgt ervoor dat het kind niet kan gaan staan. Samen met de grip van het rubberen zitkussen zorgt dit voor maximaal comfort en stabiliteit voor een veilige rit. De One Junior wordt standaard geleverd met wielbescherming en opklapbare voetsteunen om te voorkomen dat de voeten in contact komen met de spaken.

 

De Bobike One Junior is een fietszitje voor achter op de fiets, geschikt voor kinderen met een minimumlengte van 110 cm. Het zitje kan bevestigd worden op bagagedragers van de fiets, met een breedte tussen 120 – 175 mm, die 38 kg mogen dragen. De buitenste buizen moeten rond zijn en een diameter tussen 10 – 16 mm hebben. Geschikt voor e-bikes tot max. 25 km/uur.

 

 

 

Bron: Nieuwsfiets.nu

 

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  9:00 tot 18:00
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 18:00
Zondag:  10:00 tot 18:00


Facebook