Gazelle e-bikes Zeeuws-Vlaanderen

Elektrische fietsen van Gazelle
De fietsen van Gazelle, wie kent ze niet? Met elk jaar een nieuwe, frisse en brede collectie weet Gazelle klanten keer op keer te overtuigen van de kracht van dit oer-Hollandse fietsmerk. Toerfietsen, stadsfietsen, schoolfietsen en elektrische fietsen; Gazelle heeft het allemaal. Het merk doet er alles aan om iedereen zo aangenaam mogelijk te laten fietsen.

e-bikes van Gazelle kopen in Zeeuws Vlaanderen
Gazelle biedt een breed assortiment e-bikes met trapondersteuning, u kiest eenvoudig de beste elektrische fiets voor uw situatie. Niets is te gek voor uw elektrische fiets van Gazelle. Boodschappen meenemen op de fiets, dagelijks naar het werk of ontspannen door een Zeeuws polderlandschap met wind-tegen. Met een duwtje in de rug komt u overal fluitend aan. Het assortiment van Gazelle biedt voor ieder wat wils. Of het nu om de Orange C7 HMB, de Orange C7+ HMB, de Paris C7 HMB of de Grenoble C380 HMB gaat. Een e-bike van Gazelle is uw betrouwbare, dagelijkse vervoermiddel en uw sportieve partner.

Gazelle Flagship Store voor Zeeuws Vlaanderen
Neptunus Tweewielers in Cadzand is als één van de weinige tweewielerwinkels in Nederland en België Gazelle flagship store. Op zo’n half uurtje autorijden vindt u vrijwel alle elektrische fietsen van Gazelle in onze winkel en u kunt bovendien deze (elektrische) Gazelle fietsen testen. Kom langs voor deskundig advies over bijvoorbeeld accu's, motoren en uw framemaat. Of kom een proefrit maken op een Gazelle fiets.

Elektrische fietsen met een middenmotor
Bij elektrische fietsen van Gazelle met een middenmotor voelt elektrische ondersteuning natuurlijk en comfortabel aan. Deze middenmotor is uitgerust met een rotatie- en trapkrachtsensor. Deze zorgen ervoor dat u tijdens het fietsen optimaal ondersteuning heeft, op basis van zowel de snelheid als de druk die u geeft op de pedalen.

Het zwaartepunt ligt centraal doordat de motor zich laag en in het midden van de fiets bevindt. Dit geeft u een stabiel gevoel tijdens het fietsen. Fietsen op een Gazelle elektrische fiets met middenmotor wordt ervaren als fietsen op een niet-elektrische fiets. Bij Gazelle kunt u kiezen voor een e-bike met een Bosch middenmotor of een Shimano Steps middenmotor. 

Shimano Steps middenmotor
Met de lichte en krachtige Shimano Steps middenmotor fietst u moeiteloos. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle met een Steps middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De elektrische fietsen met Shimano Steps middenmotor beschikken over een Loop-functie tot 6 km/uur. Het koppel is maximaal 50 Nm. Fietsen met een Steps middenmotor beschikken over een Start-mode en schakelt dus automatisch terug wanneer u stopt.

Bosch middenmotor
Met de krachtige en robuuste Bosch middenmotor fietst u moeiteloos dagelijkse tochten als lange afstanden. Door de lage plaatsing van deze middenmotor heeft elke Gazelle Hybride een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De krachtige robuuste Bosch middenmotor is ideaal voor zowel vlak als voor heuvelachtig terrein. Bosch Active Line is ideaal voor vlak en heuvelachtig terrein, heeft een loop-functie tot 6 km/u en een koppel van 48 Nm tot maximaal 60 Nm. De accu is weggewerkt in de bagagedrager.

Kortom: wilt een elektrische fiets kopen in Zeews Vlaanderen? Kom dan eens langs bij Neptunus Tweewielers in Cadzand.

Bekijk hier het overzicht van Gazelle elektrische fietsen >Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  9:00 tot 18:00
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 18:00
Zondag:  10:00 tot 18:00


Facebook