Gazelle Brugge

Elektrische fietsen van Gazelle nabij Brugge

Door elk jaar een nieuwe, frisse en brede collectie te presenteren weet Gazelle klanten keer op keer te overtuigen van de kracht van dit oer-Hollandse fietsmerk. Toerfietsen, stadsfietsen, schoolfietsen en elektrische fietsen; Gazelle heeft het allemaal. Het merk doet er alles aan om iedereen zo aangenaam mogelijk te laten fietsen. Het is daarom dat wij van Neptunus Tweewielers nabij Brugge al jarenlang dealer zijn van dit kwaliteitsmerk fietsen.

Gazelle Flagship Store voor Zeeuws Vlaanderen
Neptunus Tweewielers in Cadzand is als één van de weinige tweewielerwinkels in Nederland en België Gazelle flagship store. Op zo’n half uurtje autorijden vindt u vrijwel alle modellen van Gazelle in onze winkel en kunt u bovendien deze (elektrische) Gazelle fietsen testen. Kom langs voor inspiratie, deskundig advies van onze adviseurs over bijvoorbeeld accu's, motoren en uw framemaat. Of kom een proefrit maken op een Gazelle fiets.

Elektrofietsen van Gazelle bij Brugge kopen
Als Gazelle flagship Store voor België en Zeeland bieden we namelijk een breed assortiment e-bikes met trapondersteuning. U kiest eenvoudig de beste elektrische fiets voor uw situatie. Of u nu boodschappen meeneemt op de fiets, dagelijks naar het werk gaat of ontspannen wilt gaan fietsen. Met een duwtje in de rug komt u overal fluitend aan. Het assortiment van Gazelle biedt voor ieder wat wils. Of het nu om de Orange C7 HMB, de Orange C7+ HMB, de Grenoble C380 HMB of de de Paris C7 HMB gaat. Een e-bike van Gazelle is uw betrouwbare, dagelijkse vervoermiddel en uw sportieve partner.

Elektrische fietsen van Gazelle met een middenmotor
Bij elektrische fietsen van Gazelle met een middenmotor voelt elektrische ondersteuning natuurlijk en comfortabel aan. Deze middenmotor is uitgerust met een rotatie- en trapkrachtsensor. Deze zorgen ervoor dat u tijdens het fietsen optimaal ondersteuning heeft, op basis van zowel de snelheid als de druk die u geeft op de pedalen.

Het zwaartepunt ligt centraal doordat de motor zich laag en in het midden van de fiets bevindt. Hierdoor heeft u een stabiel gevoel tijdens het fietsen. Fietsen op een Gazelle elektrische fiets met middenmotor wordt ervaren als fietsen op een niet-elektrische fiets. Bij Gazelle kunt u kiezen voor een e-bike met een Bosch middenmotor of een Shimano Steps middenmotor.

Bekijk hier het overzicht van Gazelle elektrische fietsen >

 Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  9:00 tot 18:00
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 18:00
Zondag:  10:00 tot 18:00


Facebook