Garantie & Retourneren

14 Dagen bedenktermijn
U kunt een product retourneren binnen 14 dagen nadat u het product hebt ontvangen. Het is wel van belang dat het product compleet is, in de originele staat is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn komen niet voor retourneren in aanmerking.

Kosten retourneren
De kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor uw rekening. Tenzij het onze fout is of het een defect artikel betreft. Als u één of meerdere artikelen uit de bestelling houdt, dan krijgt u alleen de kosten van de rest van de bestelling terugbetaald, niet de verzendkosten.

Hoe te retourneren; de procedure
Neem voordat u het product retour stuurt, altijd eerst contact met ons op via een e-mailbericht aan info@neptunustweewielers.nl. Vermeld in het bericht uw naam, adres en woonplaats en telefoonnummer en het bestelnummer van de zending. Geef aan welke producten u wenst te retourneren. U ontvangt dan van ons een retourformulier per e-mail.

Wij laten de fiets vervolgens ophalen of u kunt de fiets bij onze winkel afgeven. Onderdelen en accessoires kunt u via PostNL aan ons terugsturen of afgeven in onze winkel. Voeg altijd het ingevulde retourformulier bij uw zending. Na ontvangst van de zending wordt de koopsom zo spoedig mogelijk op uw bankrekening teruggestort.

Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd!

Garantie
 … en dan gaat uw fiets kapot of gaat er iets stuk aan het door u aangekochte product. Heel vervelend, maar wij proberen dat dan zo goed en zo spoedig mogelijk op te lossen.

Producten worden gedurende 2 jaar gegarandeerd op constructie- en/of materiaalfouten. In dit geval kunt u het probleem per e-mail aan info@neptunustweewielers.nl aan ons doorgeven. Vermeld in het bericht uw naam, adres en woonplaats en telefoonnummer en de aankoopdatum. Omschrijf het defect kort en bondig en geef aan hoe en wanneer het defect is ontstaan. Voeg indien mogelijk een foto van het volledige product en een detailfoto van het defect als bijlage bij het e-mailbericht.

Na ontvangst van uw bericht zullen wij u binnen 7 dagen laten weten of uw defect voor garantie in aanmerking komt en u de verdere procedure mededelen. Soms is het niet mogelijk op afstand te beoordelen of het defect onder garantie valt. In dit geval zult u het product ter inspectie bij onze winkel moeten bezorgen. Producten die door onjuist gebruik defect of beschadigd zijn komen niet voor garantie in aanmerking.

Ruilen
Ruilen van producten is niet mogelijk.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  9:00 tot 18:00
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 18:00
Zondag:  10:00 tot 18:00


Facebook