Fietsverhuur Zeeuws Vlaanderen

Fiets huren in Zeeuws Vlaanderen? U bent welkom in Cadzand

Zeeland is een prachtige provincie om op te fiets te ontdekken. Neptunus Tweewielers is de specialist voor fietsverhuur aan de kust van Zeeuws Vlaanderen. U bent welkom in onze winkel in Cadzand, op slechts een half uurtje rijden vanaf Terneuzen of Brugge. Onze winkel heeft ruime openingtijden, waardoor u flexibel bent in het huren en terugbrengen van uw huurfiets. 

Fiets huren in Cadzand? Volop keuze!
Wanneer u een fiets wilt huren in cadzand dan heeft u bij ons keuze uit:

  • stadfietsen met 7 versnellingen
  • (elektrische) bakfietsen en tandems
  • elektrische fietsen met Middenmotor
  • Elektrische driewielers
  • Elektrische Fun shoppers
  • kinderfietsen
  • mountainbikes
  • tandems
  • bolderkarren en trapkarren
  • aanhangers voor kind en dog

Bovendien huurt u bij ons verschillende accessoires voor fietsen, zoals fietskarren en kinderzitjes. U huurt een fiets per dag, voor meerdere dagen, per week of langer bij Neptunus Tweewielers in Cadzand. Wilt u er zeker van zijn dat de door u geselecteerde fiets aanwezig wanneer u deze wilt huren? Dan raden wij u aan om de fiets vooraf online te reserveren. Uiteraard kunt u uw fiets ook in onze winkel reserveren, maar reken - zeker in het seizoen - op een langere wachttijd wanneer u een fiets wilt huren. 

Ruim aanbod aan fietsroutes in Zeeuws Vlaanderen en België
Op Zeeuws Vlaanderen vindt u een groot aanbod aan goed uitgepijlde fietsroutes. De Zwinroute, langs de duinen, de Maerlandroute, een culinaire fietstocht, met kinderen of de Panoramaroute. Hier vindt u een beknopt overzicht van alle fietsroutes in Cadzand en omgeving.

Zekerheid bij de huur van een fiets in Zeeland
Zeeland heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden, die zeer kwalitatief zijn. U fietst daardoor comfortabel over verharde en onverharde paden. Al onze fietsen zijn van kwaliteitsmerken en volledig nagekeken voordat ze verhuurd worden. Mocht er onderweg toch iets voorvallen of mankeren aan uw huurfiets, dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Tegen een kleine vergoeding bent u daarmee ook direct verzekerd tegen schade of diefstal van uw huurfiets. Zo fietst u met een gerust gevoel door Zeeuws-Vlaanderen en langs de Belgische kust.

Ontdek de verschillende mogelijkheden
Wilt u voor een grote groep een fiets in Zeeland huren? Of heeft een fietsevenement met speciale wensen? Bij Neptunus Tweewielers denken we graag met u mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveer hier direct uw huurfiets en ontdek Zeeland >

Of bel (0117) 39 22 20 voor meer informatie.

 

 TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  9:00 tot 18:00
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00 Let op: Afwijkende dagen
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 18:00
Zondag:  10:00 tot 18:00

Afwijkende dagen
1 oktober t/m 5 oktober 2023 (Vakantie):   Gesloten
25 oktober 2023 (Gesloten):   Gesloten


Facebook