KTM Stadshybride

KTM Macina Gran 720 10 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening


Fraai vormgegeven fiets die de kloof dicht tussen touren en dagelijks gebruikt.
De Macina Gran 720 heeft een comfortabele zithouding met zijn dubbele vering in de voorvork en ook dubbel geveerde Suntour zadelpen. De brede banden hebben rijk profiel om elk weg -en weertype aan te kunnen.
Aan kracht geen gebrek met de Performance Line CX motor waar je ook een berglandschap aan kan. Met de accu van maar liefst 750 watt zal je niet gauw zonder stroom komen te zitten.

Deze fiets is tevens voorzien van het Bosch smartsysteem, deze kun je koppelen aan je smartphone voor extra mogelijkheden. Een mooie nieuwe instelling van deze generatie is onder meer de automatische modus waarbij de motor zelf bepaalt hoeveel kracht hij moet geven.

Bosch Performance Line CX (85 nm.) met 750 wh. accu

€ 4.299,-Terug
Deel het met uw vrienden!

FramemaatDe berekening is indicatief. Wilt u er zeker van zijn dat de framemaat bij u past kom dan even naar onze winkel om de juiste framemaat te berekenen.Fietsverzekering:

Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf € 290,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.

ENRA Verzekeringen


PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.

Onze fietsmerken

2moso
Aftershokz
Alpina
Azor
Bakfiets.nl
Basil
Bike Fun
Bosch professional
Bulls
Croozer
Flyke
Gazelle
Kalkhoff
KTM
Neptunus
Onderwater
Pegasus
Schwalbe
Shimano
Thule
Union
Urban Arrow