Fiets kopen in Cadzand

Wilt een fiets in Cadzand kopen?

Bij de aanschaf van een fiets kunt u voor veel keuzes komen te staan. De belangrijkste vraag is waar u de fiets voor gaat gebruiken. Daarnaast spelen kwaliteit, onderhoud en uw budget een belangrijke rol bij de aanschaf van een fiets. Bij Neptunus Tweewielers in Cadzand luisteren we graag naar uw wensen. We helpen u graag bij het selecteren van een fiets die volledig afgstemd is op uw wensen en gebruik.

Verschillende typen fietsen
Bij Neptunus Tweewielers in het Zeeuwsvlaamse Cadzand vindt u verschillende soorten fietsen zoals stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, vouwfietsen en fietsen met een lage instap. In onze winkel vindt u ook fietsen die specifiek ontworpen zijn voor dames.

Kwaliteitsmerken fietsen in Cadzand
In onze fietsenwinkel in Cadzand vindt u fietsen van de volgende merken: Gazelle, Union, KTM, Multicycle, Flyke, Urban Arrow, Bakfiets.nl, Alpina en Pegasus. Voor ieder gebruik en voor ieder budget hebben we een geschikte fiets. Voor woon-werkverkeer, om recreatief te fietsen of voor sportief gebruik.

Gazelle Flagship Store voor Zeeuws Vlaanderen
Neptunus Tweewielers in Cadzand is als één van de weinige tweewielerwinkels in Nederland Gazelle flagship store. Dat betekent dat u vrijwel alle modellen van Gazelle in onze winkel kunt vinden en bovendien deze (elektrische) Gazelle fietsen kunt testen. Kom langs voor inspiratie, deskundig advies van onze adviseurs over bijvoorbeeld accu's, motoren en uw framemaat. Of kom een proefrit maken op een Gazelle fiets.

Bovendien bent u altijd welkom in onze professionele werkplaats, waar onze gecertificeerde monteurs voor u klaar staan voor reparaties, onderhoudsbeurten of specifieke aanpassingen aan uw fiets. Neptunus Tweewielers is een BOVAG-Fietsbedrijf: dat geeft u extra zekerheid. 

Unieke service bij aankoop van uw fiets in Cadzand
Wanneer u bij ons een fiets bij ons koopt, dan mag u het volgende verwachten:

  • Een adviesgesprek. Hierbij bekijken we samen bekijken welk type fiets het meest geschikt voor u is.
  • Een proefrit. Een fiets mag er nog zo mooi uitzien… u moet ook zeker weten dat de (elektrische) fiets lekker fietst. Maak daarom eerst vrijblijvend een proefrit.
  • Rijklaar maken. Een fiets gaat pas de deur uit wanneer deze op alle punten gecontroleerd is. Ook wordt uw fiets goed afgesteld, van vet voorzien en krijgt u uitleg over het gebruik.
  • U heeft de keuze uit vier servicepakketten. Daarmee bent u verzekerd van jarenlang onbezorgd fietsplezier.
  • Vervangende fiets. Bij een grote beurt of eventuele schade kunt u gebruik maken van één van onze huurfietsen of een occassion.

Openingstijden en contact

Hier ziet u wanneer onze winkel en werkplaats geopend zijn.
U vindt onze winkel aan de Boulevard in Cadzand. U bent van harte welkom!

“Schitterende zaak, enorm aanbod, klantvriendelijk personeel en top service....” Gert-Jan Houtepen

 

 

Bekijk hier onze adresgegevens en onze openingstijden.

 

 TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  9:00 tot 18:00
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00 Let op: Afwijkende dagen
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 18:00
Zondag:  10:00 tot 18:00

Afwijkende dagen
1 oktober t/m 5 oktober 2023 (Vakantie):   Gesloten
25 oktober 2023 (Gesloten):   Gesloten


Facebook