Elektrisch fiets kopen in Cadzand

Wilt een elektrische fiets in Cadzand aanschaffen?

Bij de aanschaf van een elektrische fiets of e-bike kunt u voor veel keuzes komen te staan. De belangrijkste vraag is waar u de elektrische fiets voor gaat gebruiken. Daarnaast spelen kwaliteit, onderhoud en uw budget een belangrijke rol bij de aanschaf van een fiets. Bij Neptunus Tweewielers luisteren we graag naar uw wensen. We helpen u graag bij het maken van de meest geschikte keuze bij het kopen van een elektrische fiets.

Elektrische fiets kopen
Met een elektrische fiets of e-bike krijgt u extra ondersteuning tijdens het fietsen. Met een e-bike fietst u ontspannen, u kunt met minder moeite grotere afstanden afleggen. Een elektrische fiets is vanwege de motor en accu standaard een aantal kilo zwaarder dan een gewone fiets, dit is afhankelijk per type en merk e-bike.

De keuze bij elektrische fietsen is groot. Zo kunt u kunt kiezen uit een e bike met middenmotor, voorwielmotor of achtermotor, een elektrische damesfiets, elektrische herenfiets of elektrische fiets met lage instap. Naast een elektrische fiets kunt u bij ons ervoor kiezen om een fiets te leasen. Wat voor u de beste elektrische fiets is, is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Kom daarom altijd vrijblijvend een elektrische fiets testen in onze winkel in Cadzand.

Bij Neptunus Tweewielers in Cadzand vindt u verschillende typen elektrische fietsen. Voor gebruik in de stad, voor woon-werkverkeer, om naar school te gaan of om recreatief te fietsen in Cadzand en ver daarbuiten.

Kwaliteitsmerken elektrische fietsen
In onze fietsenwinkel in Cadzand vindt u fietsen van de volgende merken Gazelle, Bulls, KTM, Union, Multicycle, Urban Arrow, Bakfiets.nl, Alpina en Pegasus. Voor ieder gebruik en voor ieder budget hebben we een geschikte fiets. Bovendien bent u altijd welkom in onze professionele werkplaats, waar onze gecertificeerde monteurs voor u klaar staan voor reparaties, onderhoudsbeurten of specifieke aanpassingen aan uw elektrische fiets.

Unieke service bij aankoop van uw fiets in Cadzand
Wanneer u bij ons een elektrische fiets bij ons koopt, dan kunt u van ons het volgende verwachten:

  • Een adviesgesprek. Hierbij bekijken we samen bekijken welk type fiets het meest geschikt voor u is.
  • Een proefrit. Een fiets mag er nog zo mooi uitzien… u moet ook zeker weten dat ‘ie lekker fietst. Maak daarom eerst vrijblijvend een proefrit.
  • Rijklaar maken. Een fiets gaat pas de deur uit wanneer deze op alle punten gecontroleerd is. Ook wordt uw fiets goed afgesteld, van vet voorzien en krijgt u uitleg over het gebruik.
  • U heeft de keuze uit vier servicepakketten. Daarmee bent u verzekerd van jarenlang onbezorgd fietsplezier.
  • Vervangende fiets. Bij een grote beurt of eventuele schade kunt u gebruik maken van één van onze huurfietsen of een occassion.

Openingstijden en contact
Hier ziet u wanneer onze winkel en werkplaats geopend zijn.
U bent van harte welkom in onze winkel aan de Boulevard in Cadzand!

“Schitterende zaak, enorm aanbod, klantvriendelijk personeel en top service....” Gert-Jan Houtepen 

Bekijk hier onze adresgegevens en onze openingstijden.TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  9:00 tot 18:00
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 18:00
Zondag:  10:00 tot 18:00


Facebook